Koudschuim-Matras-tot-150-kg-70x200-cm

Zo kies je het beste kindermatras

Slaap is enorm belangrijk voor de mens. Kinderen hebben ook veel slaap nodig, zodat ze zichzelf goed kunnen ontwikkelen. Natuurlijk wil je dat je kind goed slaapt. Maar welk kindermatras kun je dan het beste kiezen? Een matras 90×190 voor op de groei of een kindermatras van 70×140? Wat is de juiste dikte en het beste materiaal? Je leest er hier alles over.

koudschuim matras

Het ideale formaat

Afhankelijk van de lengte van je kind kun je bepalen welk formaat kindermatras het beste is. Houd rekening met de groei, maar koop ook geen matras waar je kind in ‘verzuipt’. Aan de hand van de lengte van je kind kun je het beste formaat matras bepalen.

De juiste dikte

Ook voor kinderen is het niet fijn om op een dun matras te slapen. Kindermatrassen mogen echter wel iets minder dik zijn dan matrassen voor volwassenen, omdat kinderen ook minder wegen. Kies een matras dat niet te dun is én niet boven het bedframe uitkomt. Zeker als je kind op een stapelbed of hoogslaper slaapt, is het belangrijk om te kiezen voor een matras dat hier niet bovenuit komt.

KoudschuimMatras_tot_150_kg

Het beste materiaal

Veel kindermatrassen worden gemaakt van polyether. DDit is ook heel goed materiaal voor kindermatrassen. Het biedt voldoende ondersteuning en het is niet te zacht. Ook is het voordelig in de aankoop. Deze matrassen zijn te vinden bij de Perfecthomeshop.eu. Hier kan je de beste kindermatras voor jouw kind kopen.

Het beste kindermatras voor jouw kind is gekocht op de groei, maar ook niet veel te groot. De dikte is minimaal 8 centimeter en het matras is gemaakt van polyether.

Berichten gemaakt 10

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven