Wat doet een astroloog precies en wat kunnen ze voor je betekenen

Zelf ben ik een grote fan van astrologen, elke keer komen er weer nieuwe inzichten over mezelf voorbij waar ik niet eerder bij stil stond. Astrologie is een stuk minder zweverig voor de meeste mensen dan een medium of paragnost. Een astroloog maakt namelijk gebruik van een eeuwenoude wetenschap die niet alleen in Europa werd toegepast, maar bijvoorbeeld ook in het Oosten. Er wordt gekeken naar de stand van de planeten, de kosmos en symbolen zowel nu als ten tijde dat je geboren werd. Tevens wordt er gebruik gemaakt van de tekens van de dierenriem die weer verschillen per soort astrologie. Een astroloog kan je op basis van al deze gegevens die gecombineerd worden passende en gerichte adviezen voor je persoonlijke situatie geven. Tevens kan je voor meer algemene informatie dagelijks, wekelijks of maandelijks je dag, week of maand horoscoop lezen. Deze is iets algemener, aangezien hierin niet al je persoonlijke gegevens worden meegenomen.

Waarin kunnen astrologen advies geven voor jezelf

Een astroloog kan je aan de hand van je geboortehoroscoop meer inzicht in jezelf geven. Er wordt gekeken naar je geboorte tijdstip, je geboortedatum, je geboorteplaats en de stand van de zon en planeten op dat moment. Daarbij wordt er nog gekeken naar je dierenriemteken. Deze informatie geeft inzicht in je talenten en karakterkenmerken. Dit kan tevens gebruikt worden voor je relaties. Aan de hand van de gegevens van je geboorte kan gekeken worden welk sterrenbeeld het beste bij je past of hoe je problemen binnen je relatie kan oplossen naar aanleiding van zowel jouw als je partner zijn horoscoop. Tevens kan je inzicht krijgen in je partner en hoe jullie relatie beter kan worden. Er kan ook gekozen worden voor een soort van coaching en een langduriger traject waarbij je begeleid wordt naar een nieuw pad dat je in je leven wilt gaan volgen. Er kunnen ook bewuste keuzes worden gemaakt op bijvoorbeeld werkgebied. Als je twijfelt of een baan wel bij je past dan kan dit vaak afgeleid worden uit de gegevens van je geboorte.

Astrologen en je kinderen

Op het moment dat je vragen hebt met betrekking tot de ontwikkeling van je kind, zijn of haar karakter, temperament, gevoeligheden, de manier waarop ze contact leggen, hun belangstelling, leerprestaties, hoe ze zich uiten, zich veilig voelen en hoe ze zich persoonlijk het beste kunnen ontwikkelen of met vriendschappen dan is een analyse van de geboortegegevens hier ook erg geschikt voor.

Berichten gemaakt 7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven