Een handdoek radiator is een fijn item

Een badkamer is natuurlijk niet compleet zonder verwarming. Stap maar eens onder de warme douche of uit het warme bad en je staat direct te rillen. Niet dat je het dan écht koud hebt, maar het temperatuurverschil is dan te groot. Door vloerverwarming toe te passen in je badkamer heb je in ieder geval altijd warme voeten, dat is alvast fijn. Maar waar laat je je handdoek na het douchen? Op een hoopje op de grond? Als je tieners in huis hebt, dan weet je dat de handdoeken daar vaak belanden. Maar het kan ook anders. Plaats een handdoek radiator en je hebt altijd een warme handdoek na het douchen. Ook zorgt een handdoek radiator ervoor dat de handdoek lekker snel weer droog is.

De complete badkamer verwarmen met een handdoek radiator

Dat kan natuurlijk ook. Je hoeft niet nog een apart verwarmingselement te plaatsen als je een handdoek radiator hebt. Zo'n radiator noemden we vroeger altijd een design radiator en officiëel heet deze nog zo. Maar het design is wel meegegaan met de tijd. Zo heb je natuurlijk nog steeds de alom bekende radiatoren voor in de badkamer. Maar je hebt ze tegenwoordig, heel hip, ook in de vorm van een trappetje. Ook de kleuren zijn helemaal van nu. Het is niet meer nodig dat je perse een witte handdoek radiator ophangt. Nee, tegenwoordig zijn ze er ook in zwart!

Maak je badkamer compleet met een mooie radiator

Doordat het design van nu is en de kleuren ook, kun je er dus voor kiezen om de radiator echt onderdeel te laten zijn van je badkamer. Waar je voorheen de radiator het liefst in een hoekje wegmoffelde omdat deze niet helemaal mooi was bij de rest van de badkamer, kun je 'm nu met trots laten zien. Heb je je badkamer helemaal verbouwd en een mooie radiator laten installeren? Dan is het natuurlijk wel zo leuk als je ook nieuwe handdoeken aanschaft. Dat maakt het plaatje pas echt compleet.

Een radiator voor je handdoeken is handig

Ze zijn gemakkelijk in gebruik en iedere handdoek past erop. Ook kan ieder lid van je gezin er gemakkelijk gebruik van maken. Door de handdoeken eerst te drogen en daarna pas in de wasmand te doen, voorkom je vervelende geurtjes. Wist je dat deze geurtjes soms meerdere keren wassen vereisen voor ze uit je handdoeken en kleding verdwenen zijn? Droge handdoeken in de wasmand leveren dus een groot voordeel op!

Berichten gemaakt 7

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven