Gouden start

Goud is tegenwoordig erg populair in interieurs. Het is tijdloos én geeft je ruimte meteen een extra tikkeltje luxe. Nog een voordeel: het is heel makkelijk te combineren met andere kleuren en er zijn tal van accessoires die je in het goud kan vinden. Weet je niet waar eerst te beginnen? Een gouden spiegel is alvast een slimme start.

Eerst en vooral is een spiegel altijd handig. Je wil stiekem toch nooit de deur uit zonder even te checken of je er goed uitziet? Verder valt een spiegel meteen op in je woonkamer of hal. Let er maar eens op: is er spiegel, dan kijken gasten toch altijd even naar zichzelf. We zijn allemaal mensen, niet? Bovendien doet een gouden spiegel de ruimte groter en lichter lijken.

Makkelijk te combineren

Een gouden spiegel is ook makkelijk te combineren met andere elementen in je interieur. Denk aan kandelaars, fotolijsten, klokken … om er nog maar enkele te noemen. Op die manier kan je de muren en grote stukken in je kamer sober en eenvoudig houden. Zo is het makkelijker om te spelen met de gouden details door ze af en toe te wisselen of te verplaatsen.

Goud is ook erg leuk in combinatie met een marmerprint of natuurtinten. Zo is een gouden spiegel zelfs in de keuken perfect op zijn plaats naast de gouden kranen of een marmeren of houten keukenblad.

Voor elk interieur een spiegel

Of je nu kiest voor een stoere, klassieke of industriële stijl, er is altijd de perfecte spiegel voor te vinden. Hou je de boel graag klassiek? Dan zorgt een brocante gouden spiegel toch voor een chique uitstraling. Is je stijl eerder strak met vooral witte en zwarte tinten? Ook daar hoort een gouden spiegel prima op zijn plaats voor net dat tikkeltje extra.

Berichten gemaakt 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven