Gereedschapswagen schoonmaken

Hoe maakt u een gereedschapskist stap voor stap schoonmaakt.

Stap 1: Haal je gereedschap eruit

Sommige ambachtelijke gereedschappen zijn klein en gemakkelijk uit onze handen te ontsnappen. Het kost je dus tijd en moeite om ze uit te zoeken. Ten eerste open je elke lade. Maak vervolgens de inhoud leeg. Om te voorkomen dat gereedschap wordt weggelaten of ze in wanorde worden gebracht, is het beter om elke lade om de beurt op te lossen (van boven naar beneden of omgekeerd). Aan kleine voorwerpen (zoals bouten of schroeven) of sommige die vast komen te zitten, kunt u ze later verwijderen nadat u de lade hebt gedemonteerd.

Stap 2: Gereedschapswagen lades

Na het blanco maken van de lade, trekt u deze langzaam uit totdat hij volledig zichtbaar is. Afhankelijk van de kiststijl worden hendels of lipjes gebruikt om de lade in het zijhek te vergrendelen. Als het met hendels wordt geleverd, trekt u deze omhoog of omlaag. Als het lipjes gebruikt, drukt u deze met uw vingers aan elke kant in. Nu zijn de kast en de laden in wezen gescheiden zodat u ze kunt schoonmaken.

Stap 3: Maak de buitenkant schoon

U moet een zachte en schone doek gebruiken om de buitenkant van elke lade af te stoffen. Voor het beste resultaat, handdoek van achteren naar voren. Dit voorkomt dat er weer stof aan de lade blijft kleven. Doe het twee keer per maand om uw eigendom stofvrij te houden.

Stap 4: Maak het interieur van de gereedschapswagen schoon

Puin en stof, dat is opgebouwd uit het gereedschap of gewoon uit uw open- en sluitactiviteit, kan het interieur van de lades binnendringen. Om van dit hardnekkige probleem af te komen, moet u een perslucht of een luchtcompressor gebruiken om vuile dingen weg te blazen. Dezelfde techniek werkt ook goed voor ladegeleiders. Maak ze regelmatig schoon om ze soepel te laten werken.

Stap 5: Monteer lades

Zodra uw lades leeg zijn, is het tijd om ze weer op de kist te plaatsen. Vergeet niet om dit een voor een te doen om te voorkomen dat u het verprutst. Denk er ook aan om ze niet passend te houden met de gewrichten. Als je een probleem hebt, trek ze dan niet overhaast terug.

Stap 6: Pak uw gereedschap opnieuw in

Om het maximale gemak te bereiken, plaatst u soortgelijke gereedschappen bij soortgelijke gereedschappen. Hoe u wilt classificeren, hangt af van uw voorkeur en uw bestaande tools. Naast het plaatsen van tools op basis van hun typen en functies, kunt u ze ook sorteren op populariteit. Plaats eenvoudig uw meest gebruikte gereedschappen aan de voorkant, terwijl de minder aan de achterkant.

Berichten gemaakt 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven