detox

Geef gehoor aan je lichaam wanneer het vraagt om een detox.

Met het woord detox denk je misschien aan vreemde kruidenmixen of slecht verteerbare tarwegras scheuten. Misschien, heb je je lichaam wel eens eerder proberen te ontgiften en waren de symptomen onaangenaam. Maar heb je er ervaring mee, dan ben je ook bewust van de ongelooflijk mentale, fysieke, emotionele en spirituele voordelen wat een diepe reiniging met je doet.

We weten dat je lichaam constant bezig is om gif- en ongewenste stoffen af te voeren, waardoor het na verloop van tijd raakt uitgeput. Dit komt door ongezonde voedingskeuzes die we maken, alcohol, cafeïne, medicijnen, stress en de milieuverontreiniging die we constant inademen. Hoe gezond we ook denken bezig te zijn, externe factoren vereisen nog steeds dat we het lichaam op een gegeven moment moeten herladen, zodat we een langdurige gezondheid en vitaliteit kunnen behouden.

Wat doet het?

Detoxen is een kortdurend voeding dieet om je lichaam te ontgiften. Het bestaat uit vasten, gevolgd door een dieet van groenten, fruit, (pure)vruchtensappen en water. Zo’n dieet wordt praktisch altijd aangevuld met supplementen of een colon-reiniging, theeën, kruiden met als positief resultaat:

detox
  • Vermindering van chronische ziekten.
  • Sterkere immuniteit.
  • Gewichtsverlies.
  • Verhoogd levenskwaliteit.
  • Boost je energie.
  • Zorgt voor emotioneel stabiliteit.
  • Verbeterd zelfvertrouwen.
  • Gezondere gewoontes en routines.
  • Hebben we het nodig?

Dit hangt van een aantal factoren af, zoals het opslaan van de hoeveelheid gifstoffen wat we binnen krijgen door voeding, drinken(dit hoeft geen alcohol te zijn), ademen en huidcontact met schadelijk chemicaliën. We hopen in ons lichaam meer schadelijke stoffen op dan we denken. Pcb’s, lood, dioxines en kwik kom je steeds meer in ons voedsel tegen.

Het wordt daarom ook aanbevolen vanwege al deze mogelijke giftige chemicaliën die we via diverse manieren naar binnen krijgen. Het voorkomt niet alleen, maar helpt ook bij verschillende lichamelijke problemen zoals, overgewicht, ontstekingen, allergieën, immuniteit, spijsvertering en vermoeidheidssyndroom. Geef daarom je lichaam een gezonde herstart met een detox-therapie.

Berichten gemaakt 21

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven