De mooiste servies trends van dit moment

Niet alleen op het gebied van mode, maar ook op het gebied van wonen en interieur, zijn elk jaar weer nieuwe trends te vinden. Dit betekent dat we dit jaar ook nieuwe trends gaan zien wat betreft servies. Servies is tegenwoordig niet alleen meer praktisch voor bij het eten, het straalt ook een bepaalde sfeer en klasse uit. Zo leggen veel mensen hun allermooiste servies op tafel als zij visite verwachten en past al het servies goed bij elkaar. Maar wat zijn nu eigenlijk de trends op het gebied van servies? Lees snel verder!

Duurzaamheid

Een grote trend op dit moment is die van duurzaamheid. Dit zien we bij meer dingen terug dan alleen servies. Met duurzaamheid bedoelen we dat het servies is gemaakt van natuurlijke materialen. Hierbij kun je denken aan aardewerk, hout en bamboe. Ook handgemaakt keramiek zal veel terugkomen in de productie van servies. Met deze natuurlijke materialen krijg je unieke borden, schaaltjes en mokken.

Luxe uitstraling

Wie houdt er nu niet van luxe? Daarom wordt ook luxe servies gezien als een échte trend van dit moment. Met luxe servies tover jij je eettafel om tot een setting uit een sterrenrestaurant. Zo wordt er veel gebruik gemaakt van donkere en glanzende materialen. Denk bijvoorbeeld aan donkerblauw, donkergroen of donkergrijs. Over dit servies zit meestal een coating, waardoor de glans een extra chique uitstraling toevoegt. Dit servies is ideaal om te presenteren tijdens een etentje!

Gepersonaliseerd servies

Wat we nog steeds veel zien is gepersonaliseerd servies. Nu horen we je denken: wat is dat dan? Bij gepersonaliseerd servies kun je denken aan het bedrukken en graveren van servies stukken, waardoor je een unieke set krijgt die niemand anders heeft. Denk bijvoorbeeld aan kinderservies, waarbij op lepeltjes en mesjes een diertje of initialen worden gegraveerd. Of laat een theeglas graveren met een leuke uitspraak of naam. 

Berichten gemaakt 1

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven